Achiziții publice în aprilie. 4 noutăți timp de 4 zile în luna a 4a

April 09, 2019 07:03

 

Pentru participanții la procesul de achiziții publice luna aprilie a început cu noutăți și evenimente.

 

1.  02.04.19 Agenția Achiziții Publice a actualizat rubrica ”Greșeli frecvente” cu informații despre erorile admise de către autoritățile contractante în procesul de achiziții publice.

 

2.  04.04.19 IDIS "Viitorul" a lansat cela de a II-a ediție a „Indicelui de încredere în sistemul achizițiilor publice din Republica Moldova

 

3.  05.04.19 Platforma de achiziții electronice e-licitatie.md a lansat noi funcționalități pentru Autoritățile Contractante și Operatorii Economici care utilizează platforma. Funcționalul nou optimizează gestiunea procedurilor și procesul de participare la achiziții electronice cu multiple loturi.

 

4.  05.04.19 Agenția de Guvernare Electronică a lansat o nouă versiune a serviciului guvernamental integrat de semnătură electronică MSign – versiunea 2.0. Noua versiune MSign oferă posibilitatea semnării și verificării mai multor fișiere într-o singură acțiune. Această opțiune va facilita semnarea și verificarea ofertelor electronice depuse prin intermediul sistemului MTender.


Distribuiți pe rețelele sociale :
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn
Tags: