e-licitatie.md – noi oportunități de colaborare B2B

February 05, 2019 10:15

Achizițiile electronice sunt un instrument pentru vânzări și achiziții B2B care oferă participanților mai mult decât comunicare online, optimizând cheltuielile pentru derularea proceselor de achiziții, sporind transparența și simplificând accesul potențialilor furnizori la licitații.

Pentru orice tip de organizație achizițiile sunt un domeniu sensibil. Informații insuficiente despre potențiali furnizori și produsele/serviciile necesare, selectarea incorectă a ofertelor, negocierile dificile ar fi doar câteva din provocările departamentelor de achiziții. Automatizarea este o bună posibilitate de a reduce riscurile și a optimiza procesul de achiziții. 

e-licitatie.md este o platformă business creată pentru a facilita colaborarea dintre autorități contractante și furnizori, contribuind la stabilirea unor noi parteneriate și dezvoltarea afacerilor.
 

Ne-am propus să punem la dispoziția partenerilor noștri cât mai multe instrumente pentru optimizarea vânzărilor și achizițiilor.

Partenerii e-licitatie.md beneficiază de mai multe servicii suplimentare:

statistică  - analiza datelor privind achizițiile electronice,

asistență business - opțiune pentru solicitarea consultanței în diferite domenii (financiar, juridic, promovare online, asitență privind elaborarea specificațiilor tehnice).

serviciul e-colaborare – opțiune prin care utilizatorii platformei pot fi solicita cereri de oferte și lansa propuneri de parteneriat.

Platforma de achiziții e-licitatie.md este în creștere și continuă dezvoltare, iar avantajele implementării serviciilor electronice devin tot mai evidente odată cu creșterea numărului de utilizatori.

Suntem convinși că tehnologiile pot contribui semnificativ la dezvoltarea oricărei întreprinderi, iar afirmația că implementarea lor este inaccesibilă pentru micul business nu este decât un mit.


Distribuiți pe rețelele sociale :
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn
Tags: