Un an în care am construit e-licitatie.md - platforma cu cele mai multe servicii pentru utilizatori

October 17, 2019 12:33

La 17 octombrie 2018 a fost lansat programul de utilizare experimentală a sistemului MTender pentru procedurile de achiziții publice prin cererea ofertei de prețuri și licitație deschisă.

 

A fost un an cu multe provocări, dar și un an de realizări.

 

Un an în care platforma e-licitatie.md a organizat zeci de seminare și ateliere de lucru pentru autorități contractante și operatori economici în cadrul programului Devino expert în achiziții electronice. Mulțumim pentru implicare instituțiilor și persoanelor care au acceptat invitațiile noastre la evenimentele organizate.

 

Un an în care echipa companiei Esempla Systems a construit platforma de achiziții electronice care oferă cele mai complexe servicii digitale pentru utilizatorii MTender:

e-achizitii.md -  portal informațional pentru toti cei interesați de domeniul achizițiilor electronice.

DUAE.md – platforma pentru completarea online a formularului DUAE.

e-notificări – instrument de transmitere automatizată a notificărilor prin mail și sms.

e-document – pentru generarea online a Anunțului de participare pentru procedura de achiziție inițiată pe platforma e-licitatie.md

expert – modul de instruire online în domeniul achizițiilor publice.

e-quality – funcțional pentru aprecierea calității executării contractelor de achiziții publice.

Mulțumim pentru colaborare tuturor instituțiilor și persoanelor care au contribuit la dezvoltarea acestor servicii cu idei, feedback constructiv și consultanță.

 

Un an în care am avut și clienți nemulțumiți, și concurenți cu provocări, și parteneri cu decizii netransparente, și factori de decizie mai sceptici care ne-au scos din zona de confort. Mulțumim că ne-ați ajutat să devenim mai buni!  

 

Un an în care sute de autorități contractante și operatori economici au ales să utilizeze platforma e-licitatie.md, au dat dovadă de răbdare și înțelegere în momentele dificile, au fost deschiși spre comunicare și căutarea soluțiilor pentru îmbunătățirea calității serviciilor. Muțumim tuturor că ați avut încredere în echipa noastră.


Distribuiți pe rețelele sociale :
  • Google+
  • Pinterest
  • Instagram
  • LinkedIn
Tags: